milarian domain Anjeun

Tentang Kami

Perkenalan parusahaan

  • VOT1J8 [] 7DH0J9% M

Ningbo UsefulTool Co, LTD diadegkeun dina 2010 sarta geus dipelak pikeun leuwih 100, 000 méter pasagi spasi manufaktur jeung leuwih ti 500 pagawé dedicated.

Garis produk lengkep pikeun Kai pagawean, hiasan Urug pagawean, Lukisan Industri, Aplikasi Industrial palapis arsitéktur, endah Lukisan, industri kosmetik Lukisan jeung Patung, Primer Lukisan.

Ngalirkeun 8 taun Baguna geus ngembangkeun kana perusahaan internasional tur modern, ngarasakeun workshop leuwih ti 50.000 méter pasagi kalawan jaringan jualan badag, husus dina manufaktur Pneumatic Pakakas, Air semprot Gun, Pneumatic Dampak rengkuh, Pneumatic Sander jsb 100 rupa runtuyan perkiraan ka 1000 rupa produk béda pneumatic Urang kedah lathes otomatis speed tinggi, suntik molding mesin, mesin paeh-casting na nguji canggih lianna

diajar deui