пребарување на вашиот домен

за нас

Вовед компанијата

  • VOT1J8 [] 7DH0J9% M

Ningbo UsefulTool Co, Ltd е основана во 2010 година и се зголеми за повеќе од 100, 000 квадратни метри на производство простор со повеќе од 500 посветени вработени.

целосна линија на производи за дрво завршувањето, Декоративни Мебел по завршувањето, Сликарство индустрија, индустриска примена Архитектонски обложување, Сликарство Scenic, козметички индустрии сликарството и скулптурата, Primer сликарство.

Предавање 8 години Корисни е развиена за меѓународни и модерна претпријатие, ужива повеќе од 50.000 квадратни метри работилница со голем продажна мрежа, специјализирана за производство на пневматски алатки, воздух спреј пиштол, пневматски Влијание клуч, пневматски Сандер итн 100 видови на серија приближна до 1000 различни различни пневматски производи Имавме голема брзина автоматски стругови, шприц машина, умре-кастинг машина и други напредни тестирање

научи повеќе