golèk domain

Babagan awake dhewe

Pambuka Company

  • VOT1J8 [] 7DH0J9% M

Ningbo UsefulTool Co, Ltd iki diadegaké ing 2010 lan wis thukul kanggo liwat 100, 000 meter saka papan Manufaktur karo luwih saka 500 karyawan darmabakti.

Ing baris produk pepak Kayu Kola, Decorative Furniture Finishing, Painting Industry, Aplikasi Industrial Coating Architectural, Kangoo Painting, industri kosmetik Painting lan Patung, Primer Painting.

Maringaken 8 taun Migunani wis dikembangaké kanggo perusahaan internasional lan modern, nglaras workshop luwih saka 50,000 meter persegi kanthi Jaringan gedhe, specialized ing Manufaktur Pneumatic Tools, Air Spray Gun, Pneumatic Impact Karusakan, Pneumatic Sander etc 100 jinis seri kira-kira 1000 macem-macem produk beda pneumatic Kita wis kangeroo otomatis kacepetan dhuwur, injeksi ngecor mesin, mesin die-casting lan testing majeng liyane

sinau More